нижнее белье для полных
მედიცინის კვლევები

   Велика Радянська Енциклопедія

чернозобиков

   
 

чернозобиков (Calidris alpina), птах родини сивок підряду куликів. Довжина тіла близько 20 см. Спинна сторона рудувато-бура, черевце темне. Поширений Ч. в тундрах Євразії та Північної Америки, а також по берегах Балтійського і Північного морів. Перелітний птах. Неодружені птиці влітку кочують у степах Західного Сибіру і Казахстану. Гнізда на землі. У кладці 4 яйця. Насиживают самець і самка 21-22 діб. Харчуються дрібними безхребетними.





Виберіть першу букву в назві статті:

а б в г д е ё ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ы э ю я

Повний політерний каталог статей


 

Алфавітний каталог статей

  а б в г д е ё ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ы э ю я
 


 
енциклопедія  біляші  морс  шашлик  качка