нижнее белье для полных
მედიცინის კვლევები

   Велика Радянська Енциклопедія

Чубатий олень

   
 

Чубатий олень (Elaphodus cephalophus), жуйну парнокопитна тварина сімейства оленів. Довжина тіла 110-160 см, висота 50-70 см, довжина хвоста 7-15 см, важить 17-50 кг. Ріжки короткі, іноді майже приховані в пучку довгого волосся на лобі. Верхня сторона тіла шоколадно-коричнева, нижня світліша, кінці вух і низ хвоста білі. Поширений Х. о. в покритих чагарником горах Південного Китаю, Північної Бірми і Лаосу. Живе парами або поодинці. Харчується травою. Злучається у квітні - травні, вагітність близько 6 міс. Приносить по 1-2 дитинчати.





Виберіть першу букву в назві статті:

а б в г д е ё ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ы э ю я

Повний політерний каталог статей


 

Алфавітний каталог статей

  а б в г д е ё ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ы э ю я
 


 
енциклопедія  біляші  морс  шашлик  качка