нижнее белье для полных
მედიცინის კვლევები

   Велика Радянська Енциклопедія

ябіру

   
 

ябіру (Jabiru mycteria), птах родини лелек загону голінастих. Довжина тіла близько 1,5 м. Ноги, шия і дзьоб довгі. Оперення чорне з білим. Поширений в Центральній і Південній Америці (від Мексики до Аргентини). Мешкає в сирих болотистих місцях. Гнізда великі, зазвичай на високих пальмах. Харчується Я. рибою, земноводними, молюсками.





Виберіть першу букву в назві статті:

а б в г д е ё ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ы э ю я

Повний політерний каталог статей


 

Алфавітний каталог статей

  а б в г д е ё ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ы э ю я
 


 
енциклопедія  біляші  морс  шашлик  качка