нижнее белье для полных
მედიცინის კვლევები

   Велика Радянська Енциклопедія

Ягуарунді

   
 

Ягуарунді (Felis yaguarundi), хижий ссавець сімейства котячих. Довжина тіла до 80 см , хвоста до 60 см , висота в холці близько 35 см . Волосяний покрив низький. Забарвлення у одних сірувато-бура або димчасто-сіра, у інших - яскраво-руда. З боків носа і на грудях світлі плями. Я. мешкає в Південній і Центральній Америці, Мексиці та на крайньому півдні США. Тримається по узліссях лісів і в заростях чагарників. Харчується головним чином рибами, ящірками, птахами і гризунами. Народжує 2-3 дитинчат. Іноді шкодить птахівництву.





Виберіть першу букву в назві статті:

а б в г д е ё ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ы э ю я

Повний політерний каталог статей


 

Алфавітний каталог статей

  а б в г д е ё ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ы э ю я
 


 
енциклопедія  біляші  морс  шашлик  качка